RCMB131-02

Kontakt os for pris på tlf: 45 89 04 45

AC/DC fejlstrømsovervågningsmodul til overvågning af elektrisk jordede strømforsyninger for afledning og fejlstrømme med spænding op til 300V og tilsluttede belastninger med nominelle strømme på til 32A.

Modulet er beregnet til installation i en fordelingstavle, gruppetavle eller i flerstikdåser. Modulet forsynes med DC 12 … 24 V.

Applikationer

KATEGORIEN "BESKYTTELSESUDSTYR" OMFATTER

Fejlstrømsafbryder RCD ifm.a. Modulær fejlstrømsafbryder MRCD®, Fejlstrømsovervågning og Fejlstrømsovervågningsudstyr RCM, System til fejlstrømsovervågning RCMS.

Et MRCD® er en moduler fejlstrømsafbryder (RCD) i type B udførelse - primært for anvendelse i industrielle installationer – deraf produktnavnet MRCDB. En modulær fejlstrømsafbryder er egnet og beregnet til installation i et TN-system og i et TT-system.

Fejlstrømsmoduler anvendes permanent til at overvåge installationer i jordede net (TN- og TT-systemer) for fejlstrømme og lækstrømme til jord. Summen af strømmene i alle spændingsførende ledere, bortset fra beskyttelseslederen (PE), måles ved hjælp af en måletransformer (sumstrømstransformer).

Som udgangspunkt anvendes reststrømsovervågningsudstyr (forkortelse: RCM, Residual Current Monitor), uden sammenbygning med koblingsudstyr, for at give brugeren information og meddelelse, langt før der sker afbrydelse af en RCD.

Reststrømsovervågningsudstyr måler-, registrerer og alarmere tidligt og sikkert om enhver forringelse af installationen isolationsniveau, lækstrøm og fejlstrøm.

Ofte installeres beskyttelsesudstyr i denne kategori som fejlbeskyttelse i forbindelse med elektrisk sikkerhed på maskiner og særligt ved frekvensomformer og drev, industrirobotter, maskinbygning, fødevare- og emballagemaskiner, kran teknologi, jernbane, bygningsinstallation, vedvarende energi (vindkraft og PV-anlæg), datacenter, UPS-forsyning.

Endvidere som fejlbeskyttelse (tidligere: beskyttelse mod indirekte berøring) i elektriske køretøjer, ladestander men også til forsyning af ventilationsanlæg, havneterminaler, og inden for olie- og gasindustrien hvor der stilles særligt store krav til driftssikkerhed og pålidelighed, og omfatter derfor udstyr til både personbeskyttelse og beskyttelse mod brand.

Downloads

Kategori Produkt Sprog Størrelse Download 
DatabladeRCMB131-02EN297 KB Download
ManualerRCMB131-02EN965 KB Download
Senest redigeret d.18 august 2021

Funktioner

 • AC/DC følsom type B iht. IEC 60755 karakteristik.
 • Fejlstrømsovervågning type B til brug for forebyggende vedligeholdelse (lækstrømsmåling).
 • Velegnet til printmontage (PCB).
 • Udgangssignal via PWM-udgang (push / pull).
 • Høj opløsning til brug for lækstrømsovervågning af apparater.
 • Frekvensområde DC ... 2 kHz.
 • Kompakt design til overvågning af nominelle belastninger op til In = 32 A.
 • Lav følsomhed for belastningsstrømme grundet skærmet måletransformator.
 • Kontinuerlig overvågning af forbindelsen til målevandstransformatoren.
 • Integreret testfunktion.
 • Forsyningsspænding DC 12 ... 24 V.

Ordreoplysninger

Variants of RCMB131-02

TypeOutput rangeSupply voltage UsSKU. NR.
RCMB131-020…100 mA (rms)DC 12…24 VB94042132
Senest redigeret d.18 august 2021

Tilbehør

Senest redigeret d.18 august 2021
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.