Elektrisk sikkerhed til problemfri banedrift

Jernbaneteknik
Et væsentligt aspekt for infrastruktur med smidig banedrift og tog til tiden, tilgængelighed, elektrisk sikkerhed og personbeskyttelse.
 
Dette gælder for eksempel al forsyning lige fra en signalboks i relæhus, til sporskifte, mastekobler og skinnekobler.
 
Men også signalprogram og signalsystem samt driftsbygninger med perronbelysning og dertil hørende BPU-område, foruden kørestrøm og SAB jording.
 
Tilsvarende er den elektriske sikkerhed af væsentlig betydning, eksempelvis for elektrificering og installationer i forbindelse med broer og tunnel, samt for det rullende materiel.
 
Det vil fx sige tog passagerer der normalt møder i form af lokomotiv og vogne, trolleybusse, sporbusser og letbane, men også IC3, metro, S-tog, regionaltog og intercity, samt andre højhastighedstog.
 
Benders udstyr og løsninger overvåger mangeartede elektriske systemer, og materiel til bane formål, og levere den nødvendige sikkerhed, for eksempel i form af tilstandsbaseret information, før kritiske hændelser opstår.
 
Download  Brochure om jernbane teknologi
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.