isoNAV685-D-B

 • Overvågning af afbrudte strømkredse
 • Overvågning af 3 isolationsniveauer
 • Modbus TCP
 • Reduceret prøvespænding

IMD’er i serien ISOMETER® type isoNAV685-D-B er udstyr til isolationsovervågning i IT-systemer, i overensstemmelse med IEC 61557-8. Udstyret er for universal anvendelse, og kan derfor installeres til overvågning af afbrudte strømkredse i et TN-system, TT-system eller i IT-systemer.

Hvad er isolationsovervågning?

Isolationsovervågning (IMD) til brug for Sikkerhed og Pålidelighed i IT-Systemer Et IMD (isolationsovervågning) er helt essentielt for at sikre både pålidelighed og elektrisk sikkerhed i IT-systemer. I vores ISOMETER® serie levereres førsteklasses isolationsovervågningsudstyr, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og krav.

Fleksibel Anvendelse: Vores isolationsovervågningsudstyr, kendt som ISOMETER®, kan også anvendes i specielle applikationer i TN-systemer og TT-systemer. Et eksempel på dette er overvågning af afbrudte strømkredse, hvor vores ISOMETER® løsninger viser deres styrke.

IMD til IT-Systemer: IMD står for Isolationsovervågningsudstyr til IT-systemer og er en forkortelse af den engelske betegnelse 'Insulation Monitoring Devices'. Hvert Isometer® opfylder standarden EN 61557-8, medmindre andet er angivet. Udstyret er designet til permanent at overvåge isolationsmodstanden i IT-systemer og udløse en alarm, hvis isolationsmodstanden (RF) falder til under responsgrænsen (Ra). Ra er et IMD’ responsgrænse, og RF er isolationsmodstanden mellem systemet og jord, PE-forbindelsen eller et andet referencepunkt for potentialeudligning.

Installation og Vedligeholdelse: For korrekt installation skal et Isometer® (IMD) bl.a. følge standarden DS/HD 60364-4-41 og DS/HD 60364-5-53. Når et IMD registrerer en isolationsfejl til jord, er det afgørende at lokalisere og udbedre fejlen med minimal forsinkelse, som anbefalet i standarden DS/HD 60364-5-53. Til dette formål er Bender EDS-udstyr til lokalisering af isolationsfejl (IFLS) særligt egnet og beregnet.

Forsyningssikkerhed og Alarmfunktioner: Når et IT-system anvendes til at opretholde forsyningssikkerheden, er det vigtigt at indikere den første isolationsfejl et passende sted, så instruerede eller sagkyndige personer kan informeres om isolationsfejlen, fx ved hjælp af alarmsystemer.

Brede Anvendelsesområder: Isolationsovervågning bruges i mange brancher, herunder medicinske områder, elektrisk sikkerhed på maskiner, industriel automation, energiproduktion, datacentre, UPS-systemer, elektriske køretøjer, ladestandere og meget mere. Vores ISOMETER® er også ideelle til brug i kritiske områder som olie- og gasindustrien og generatoranlæg til nødforsyning.

Personbeskyttelse og Brandbeskyttelse: ISOMETER® fungerer som både personbeskyttelse og beskyttelse mod brand, hvilket gør dem ideelle til også at opfylde kravene til hjælpekredse.

Vælg ISOMETER® til din isolationsovervågningsløsning og opnå enestående elektrisk sikkerhed, forsyningssikkerhed og pålidelighed i dit IT-system.

Gå til løsninger fournais-bender

Features

 • ISOMETER® kan anvendes til kontinuerlig overvågning af isolationsmodstand og isolationsovervågning af strømkredse, der er afbrudt.
 • Automatisk tilpasning til det eksisterende nets aflednings-kapacitans.
 • AMPPLUS målemetode
 • En justerbar alarmværdi i intervallet 10 kΩ...1 MΩ (fabriksindstilling = 50 kΩ).
 • Højopløseligt grafik LC display for god læsbarhed og registrering af udstyrets status.
 • Overvågning af tilslutning til beskyttelsesjord.
 • Automatisk selvtest af udstyret.
 • Historisk hukommelse med real-tidsfunktion (buffer til tre dage) til lagring 1023 alarmer med dato og tidsstempel.
 • Frit programmerbare digitale indgange og udgange.
 • Fjernindstilling via internet eller intranet (webserver/mulighed: COMTRAXX® Gateway).
 • Mulighed for fjerndiagnosticering på verdensplan via internettet.
 • BCOM, Modbus TCP og web-server.

Applications

 • Overvågning af afbrudte strømkredse og systemer

Accessories

OBLIGATORISK TILBEHØR TIL ISOMETER® ISONAV685-D-B

Type betegnelse Art. nr.
Et sæt skrueklemmer* B91067901
Et sæt push-wire terminaler B91067902
Tilbehør til kabinettet (klemmeafdækning, 2 Montageclips)* B91067903
Transparent front-cover 144 × 72 (til IP65) B98060005

*inkluderet i leveringsomfanget

Ordering information

UDSTYRSVARIANTER AF ISOMETER® ISONAV685-D-B

Type Nominelt spændingsområde Un Hjælpespænding Us Art. nr.
isoNAV685-D-B afbrudte AC 24…240 V; 50…400 Hz/
DC 24… 240 V
B91067024

Downloads

Kategori  Produkt  Sprog  Størrelse  Download 
Datablad isoNAV685-D-B EN 2 MB  Download
Manualer isoNAV685-D-B EN 2 MB  Download
Quickstart isoNAV685-D-B EN 2 MB  Download
Video iso685 Iso Loop funktion EN  Se Video