isoMED427P

ISOMETER® type isoMED427P er beregnet til overvågning af isolationsmodstanden i isolerede AC kredse til forsyning af et “Medicinsk IT-system“. I udstyret er er samtidig integreret overvågning af overbelastning, og høj temperatur for transformere til medicinske IT-systemer. I kombination med EDS seriens udstyr til lokalisering af isolationsfejl med de tilhørende respektive måletransformere, er isoMED427P beregnet til at varetage denne funktion, i.fma. udstyr til lokalisering af isolationsfejl.

Hvad er isolationsovervågning?

Isolationsovervågning (IMD) til brug for Sikkerhed og Pålidelighed i IT-Systemer

Et IMD (isolationsovervågning) er helt essentielt for at sikre både pålidelighed og elektrisk sikkerhed i IT-systemer. I vores ISOMETER® serie levereres førsteklasses isolationsovervågningsudstyr, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og krav.

Fleksibel Anvendelse:

Vores isolationsovervågningsudstyr, kendt som ISOMETER®, kan også anvendes i specielle applikationer i TN-systemer og TT-systemer. Et eksempel på dette er overvågning af afbrudte strømkredse, hvor vores ISOMETER® løsninger viser deres styrke.

IMD til IT-Systemer:

IMD står for Isolationsovervågningsudstyr til IT-systemer og er en forkortelse af den engelske betegnelse 'Insulation Monitoring Devices'. Hvert Isometer® opfylder standarden EN 61557-8, medmindre andet er angivet. Udstyret er designet til permanent at overvåge isolationsmodstanden i IT-systemer og udløse en alarm, hvis isolationsmodstanden (RF) falder til under responsgrænsen (Ra). Ra er et IMD’ responsgrænse, og RF er isolationsmodstanden mellem systemet og jord, PE-forbindelsen eller et andet referencepunkt for potentialeudligning.

Installation og Vedligeholdelse:

For korrekt installation skal et Isometer® (IMD) bl.a. følge standarden DS/HD 60364-4-41 og DS/HD 60364-5-53. Når et IMD registrerer en isolationsfejl til jord, er det afgørende at lokalisere og udbedre fejlen med minimal forsinkelse, som anbefalet i standarden DS/HD 60364-5-53. Til dette formål er Bender EDS-udstyr til lokalisering af isolationsfejl (IFLS) særligt egnet og beregnet.

Forsyningssikkerhed og Alarmfunktioner:

Når et IT-system anvendes til at opretholde forsyningssikkerheden, er det vigtigt at indikere den første isolationsfejl et passende sted, så instruerede eller sagkyndige personer kan informeres om isolationsfejlen, fx ved hjælp af alarmsystemer.

Brede Anvendelsesområder:

Isolationsovervågning bruges i mange brancher, herunder medicinske områder, elektrisk sikkerhed på maskiner, industriel automation, energiproduktion, datacentre, UPS-systemer, elektriske køretøjer, ladestandere og meget mere. Vores ISOMETER® er også ideelle til brug i kritiske områder som olie- og gasindustrien og generatoranlæg til nødforsyning.

Personbeskyttelse og Brandbeskyttelse:

ISOMETER® fungerer som både personbeskyttelse og beskyttelse mod brand, hvilket gør dem ideelle til også at opfylde kravene til hjælpekredse.

Vælg ISOMETER® til din isolationsovervågningsløsning og opnå enestående elektrisk sikkerhed, forsyningssikkerhed og pålidelighed i dit IT-system.

Gå til løsninger fournais-bender

Features

 • Isolationsovervågning til medicinske IT-systemer
 • Justerbar alarmværdi for isolationsovervågning
 • Integreret prøvestrømsgenerator beregnet for udstyr til automatisk lokalisering af isolationsfejl (IFLS)
 • Overvågning af overbelastning og høj temperatur for transformere til medicinske IT-systemer
 • Justerbar værdi for overbelastning
 • Temperaturovervågning med PTC termistor eller bimetalkontakt
 • Selvovervågning med automatisk alarm
 • Overvågning af PE-forbindelsens tilslutning
 • Intern/ekstern test tast
 • LED’er: ON, Alarm 1, Alarm 2
 • Konfigurerbart alarmrelæ: N/O eller N/C kan vælges
 • Kompakt kapsling i to modulers brede (36 mm)
 • BMS interface

Applications

 • Medicinsk IT-system i overensstemmelse med DS/HD 60364-7-710, IEC 60364-7-710, IEC 61557-8, IEC 61557-9 og DIN VDE 0100-710

Accessories

EKSTRA TILBEHØR TIL ISOMETER® ISOMED427P

Type Art. nr.
STW2 måling af strømtransformer B942709
ES0107/temperatursensor (PTC) B924186
XM420 monteringsramme B990994
Montageclips for skruemontage (en clips pr. enhed) B98060008

Ordering information

UDSTYRSVARIANTER AF ISOMETER® ISOMED427P

Type Forsyningsspænding Us = Un* Kunst. Nr. * *
isoMED427P-2 AC 70…264 V, 47…63 Hz B72075301
B92075301
*Absolutte værdier
* * (B7… = push-wire Terminal/B9… = skrue-type Terminal)

Downloads

Kategori  Produkt  Sprog  Størrelse  Download 
Datablade isoMED427P EN 445 KB  Download
Manualer isoMED427 EN 964 KB  Download
Manualer isoMED427P EN 964 KB  Download
Manualer isoMED427P-CX EN 964 KB  Download
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.