COMTRAXX® CP305

 • Akustisk og visuelt alarmsystem i henhold til IEC 60364-7-7-710
 • 5″ touch-display med hygiejnisk glasoverflade
 • Visuelle og akustiske betjenings-, advarsels- og alarmmeldinger
 • Simple meddelelser i klar tekst og en trafiklysfarvekode
 • Til MEDICS®-systemer, Bender EDS, RCMS og systemer fra tredjeparter (UPS og medicinske gasser)
 • Efterfølger MK2430, ideel til nye systemer, konverteringer og eftermontering

 

CP305 er et akustisk og visuelt alarmsystem og den nye standard fra Bender til overvågning af medicinske IT-systemer på operationsstuer, intensivafdelinger og skadestuer. Med sit 5″ touch-display, sin nye brugergrænseflade, forbedrede tilslutningsmuligheder og innovative funktioner er det den ideelle løsning til nybyggeri, ombygninger og eftermontage.

CP305 viser visuelt og akustisk alarmmeldinger fra MEDICS® og Bender-systemerne ATiCS, EDS, RCMS. Meddelelserne vises på touch-displayet i klar tekst med forståelige handlingsanvisninger. Et trafiklysdisplay viser tydeligt, hvor hastende den pågældende alarm er, så det medicinsk og tekniske personale har et godt overblik over alle systemer, og kan handle hurtigt. CP305 tilbyder fleksibel parametrering og understøtter mere end 25 sprog. Dens touch-display er af glas i høj kvalitet, muliggør intuitiv betjening og er let at rengøre.

CP305 kan installeres i den samme indbygningsdåse/montagedåse som MK2430, hvilket gør det nemt at opgradere. Ydermere kan CP305 anvendes til at forbinde forskellige afdelinger eller rum via busteknologi. Efter installationen kan alle parametreringer og opdateringer udføres eksternt, så serviceteknikere ikke behøver at komme ind i de medicinske rum. Forbindelsen mellem CP305 og koblings- og overvågningsmodulerne er realiseret med busteknologi.

Hvad er alarmsystemer?
Alarmsystemer til alarmering, signalering af driftstilstand, oplysning, information og visualisering.

Alarmsystem til medicinsk område gruppe 2, alarmsystem til Medicinsk IT-system, alarmsystemer med visuelt display, udført med klar tekst og indikation for alarmering til sygeplejerske og læge på hospital / sygehus.

Bender udstyr er ensbetydende med innovative driftskoncepter til brug for en sikker forsyning.

Dette lige fra det helt simple alarmsystem med display, til alamsystemer med transparent laminerede antibakteriel latexfolie, såvel som alarmsystemer udført med fingertouchskærm.

Alle moduler og alarmsystemer kan give hørbare signaler og visuelle signaler. Som standard er alarmsystemerne udført med: En grøn signallampe til indikation af normal drift.

En gul signallampe som lyser, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

En hørbar alarm, som lyder, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

Med et Bender alarmsystem til OP og intensiv, opfyldes naturligvis standardens krav som siger, at: ”En letlæselig skriftlig forklaring bør være placeret i det medicinske område, og den bør omfatte: betydningen af hver type signal, alarm og hvilke procedurer, som skal følges i tilfælde af en første fejl”. Dette følger af standarden DS/HD 60364-7-710 pkt. 710.411.6.6.101 Note 1.

Udover tekstmeddelelse, kan et Bender alarmsystem til operationsstue yde anden information (fx via intercom) som kan integreres i en samlet løsning, og tilpasset sygehusets behov.

Eksempelvis kan et Taylor Made Bender alarmsystem levere det nødvendige brugerinterface / brugergrænseflade der er nødvendig for kontinuerlig drift og verifikation, og som derved levere forbindelsen mellem medicinsk personale og installeret teknologi.

Porteføljen indeholder løsninger, der er tilpasset behovene i specifikke sektorer, såsom hospitaler og medicinske områder.

Features

 • 5" touch-skærm
 • Parametrering via webserver, display eller Bender Connect App
 • Frit programmerbare alarmmeddelelsestekster
 • Til planforsænket eller udvendig montage i dåse
 • Nem udskiftning af MK2007/MK2430 (eftermontering)

Applications

Accessories

Beskrivelse SKU nr.
Indbygning af kabinet til forsænket montering B923710
Installationssæt til indbygning i hulmur til indbygningskabinetter B923711
CP305 overflade-monteringskabinet B95100153
CP305-stiksæt B95100150
CP305-IO-stiksæt B95100151
Ethernet-adaptersæt
(RJ45-stikindsats, Cat.6 SLIM patchkabel)
B95100152

Ordering information

Type SKU nr.
CP305 B95100050
CP305-IO B95100051

Downloads

Kategori  Produkt  Sprog  Str  Download 
Datablade COMTRAXX® CP305 EN 408KB  Download
Manualer COMTRAXX® CP305 EN 940 KB  Download
Quickstarts COMTRAXX® CP305 EN 507 KB  Download
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.