WS50x80S

Kontakt os for pris på tlf: 45 89 04 45

De delbare (split-core) måletransformere i WS… og WS… -8000 serien gør det muligt, at åbne måletransformatoren ved hjælp af en låseknap, og derved tilslutte de spændingsførende ledere som skal overvåges. Det muliggør en både nem og enkel eftermontering i eksisterende installationer

En sumstrømtransformer i serien WS… und ws…-8000 er en højfølsom måletransformer til måling af afledningsstrøm, fejlstrøm, lækstrøm og vagabonderende strømme. De delbare måletransformere, som i kombination med udstyr i RCM- eller RCMS-serien, måler reststrøm og konvertere disse strømme til et evaluerbart målesignal.

Desuden er denne type af transformer velegnet til brug for udstyr til automatisk lokalisering af isolationsfejl i IT-systemer (IFLS) – også kaldet for et EDS-system. De anvendes i denne forbindelse til registrering prøvestrømmen genereret fra generator PGH eller ISOMETER® IRDH.

I kombination med udstyr i EDS-serien, bliver prøvestrømmen omdannet til et for måletransformatoren evaluerbart målesignal, for lokalisering af isolationsfejl.

Forbindelsen af måleledninger til det respektive beskyttelsesudstyr foretages via et kabel med to ledere.

Applikationer

  • Til måling af reststrøm (RCM))
  • Til fejlstrømsovervågningssystemer (RCM'er)

KATEGORIEN “MÅLETRANSFORMERE” OMFATTER

Nøjagtig måleteknologi kræver højkvalitets strømtransformatorer. Produktporteføljen hos fournais-bender omfatter en bred vifte af strømtransformere og måletransformere til brug for måling af belastningsstrøm (driftsstrøm) og reststrøm / fejlstrøm.

Eksempelvis til brug for MRCD og RCM, men også til brug for udstyr til lokalisering af isolationsfejl.

Måletransformere er den fælles betegnelse for spændingstransformere og strømtransformere til målebrug (fx til beskyttelsesrelæer og afregning) eller til forsyning af måle- og overvågningsudstyr.

Formålet med at anvende strømtransformere er:
  • At isolere målekredsen fra driftstrømkredsen
  • Lettere at kunne beherske store måleområder
  • At muliggøre brug af måleudstyr og viserinstrumenter samt relæer og tavler med værdier af mærkestrøm og -spænding.
En strømtransformer er i princippet en transformer, hvis primærvikling gennemløbes af den strøm, der skal måles, og hvis sekundærvikling kortsluttes gennem eksempelvis beskyttelsesudstyret.

Forskellige designs dækker forskellige monteringsprincipper og installationskrav samt måletekniske fordringer, og muliggør derved en enkel eftermontage.

Dette eksempelvis til måling af nulstrømme / jordfejl via såkaldte kabelstrømtransformere, hvis kerne og sekundærvikling omslutter hele det trefasede kabel og derfor direkte måler sumstrømmen – altså, 3 gange nulstrømmen.

Derved måles sumstrømmen korrekt, også selv ved samtidigt optrædende meget store synkrone eller inverse strømkomponenter. For at muliggøre anvendelsen af kabelstrømtransformere ved allerede oplagte kabler, udføres nogle typer af disse transformere på en sådan måde, at kernen kan deles (split-core) og derved føres ind over kablet.

AC/DC følsomme måletransformatorer anvender en særlig målemetode, med hvilken både AC og DC strømme med forskellige frekvenser kan detekteres.

Downloads

Kategori Produkt Sprog Størrelse Download 
DatabladeWS50x80S…WS80x160SEN289 KB Download
DatabladeWS(-8000)EN289 KB Download
DatabladeWS Serie (Nord Amerika)EN289 KB Download
ManualerWS…/WS…-8000EN289 KB Download
Senest redigeret d.18 august 2021

Funktioner

Ordreoplysninger

VARIANTER AF WS50X80S… WS80X160S

TypeIndvendig diameter (mm)Art. nr.
WS50x80S50×80B911741
WS80x80S80 x 80B911742
WS80x120S80×120B911743
WS80x160S80 x 160B911755

Certificeringer

TypeULGl
WS50x80S××
WS80x80S××
WS80x120S××
WS80x160S
Senest redigeret d.18 august 2021

Tilbehør

Senest redigeret d.18 august 2021

Yderligere information

Vægt3 kg
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.