Pressemeddelelser

 

pressemeddelelse

Gazelle virksomhed 2019

Information

Børsen har udnævnt fournais® til gazelle virksomhed 2019. Det at være gazellevirksomhed indebærer, at fournais® er en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, og samtidig lever op til de formelle krav herfor. Kravene til en gazelle-virksomhed fremgår bl.a. på Wikipedia [læs mere her].

I denne forbindelse har Niels Lunde, chefredaktør på Børsen bl.a. udtalt til Nykredit, at det en gazellevirksomhed gør godt, og som fører til, at de bliver tildelt hæderen er, at de:

“… er præget af et meget stort kundefokus. De er virkelig, virkelig optaget af deres kunder”, siger han. Videre, er et andet kendetegn, at gazellerne er gode til at udtrykke sig meget enkelt, så de er nemme at forstå.

.Læs mere

”Det kan godt lyde lidt banalt, men der er mange virksomheder i dag, som er gode til at gøre ting meget indviklede og svære at forstå – de taler som et regneark. Gazellerne er meget nede på jorden og gør tingene enkle, og det vil sige, at det også er nemt for ejerlederens medarbejdere at forstå, hvad det er, idéen går ud på med virksomheden.”

Dog er det ikke helt så tankevækkende, at ”Gazellerne består også af virksomheder, som har eksisteret i mange år. Det kan vi dokumentere”, siger Niels Lunde.

Ovenstående udtagelser fra chefredaktør Nils Lunde [kan du læse her], og i gazellevirksomhed fournais® kan vi kun tilslutte os disse.

Dette bl.a. fordi, udnævnelsen til gazellevirksomhed falder sammen med, at virksomheden fournais® den 1. juli 2020 har eksisteret i hele 40 år.

Gazelle Diplom


FORRIGE SIDE fournais-bender

Senest redigeret D.2 januar 2020

error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.