PA100

Kontakt os for pris på tlf: 45 89 04 45

Adapter til brug for programmering Bender multiinstrument.

Adapteren PA100 anvendes til at programmere Bender PEM… universal måleudstyr via Modbus RTU grænseflade.

Betjeningen foregår over en integreret webbruger-grænseflade i enheden. Kun ét PEM… instrument kan tilsluttes til PA100 ad gangen.

Applikationer

KATEGORIEN “MULTI-INSTRUMENTER OG EFFEKTANALYSATOR” OMFATTER

PEM-serien består af universelle multi-instrumenter – men også netanalysator / effektanalysatorer – til måling og registrering af alle relevante elektriske mængder i både lavspændingsnet (TT- og TN-system og IT-system), og mellemspændings fordelingsnet. Dette uanset om der er tale om slukkespole jordet net, eller modstandsjordet net.

Med multiinstrumenter i PEM-serien skabes der gennemsigtighed i den elektriske installation. Justerbare tærskelværdier muliggør notifikation via relæudgange, pulsudgang eller via bussystem.

Alle lagrede data kan nemt tilgås via bussystemer eller browseradgang. PEM-serien kan derfor anvendes i alle former for installationer på kraftværker og transformerstationer, til maskinstallationer, i fordelingstavler til kraner, i fordelingstavlerskibe og i tavler til havneterminaler.

Tilsvarende inden for olie og gas industrien, fx onshore pumpestationer og til brug for installationens vedligeholdelse.

Omfanget af målinger omfatter: I, U, P, Q, S, PF, og Hz således både strømme og spændinger, energiforbrug såvel som tilsyneladende effekt og reaktiv effekt, samt visning af individuelle harmoniske strømme og spændinger til vurdering og analyse af spændingskvaliteten.

Multi-instrumenter i PEM-serien er derfor også den ideelle løsning til omkostningsstyring. De er designet til bruges i fx bygningssystemer og til bl.a. energiledelsessystemer.

Gå til løsninger google

Downloads

Kategori Product Sprog Størrelse Download 
QuickstartsPA100EN619 KB Download
Senest redigeret d.18 august 2021

Funktioner

  • PA100 giver overblik over de mange indstillingsmuligheder der er tilgængelige i Bender mulitinstrument PEM... samt en brugervenlig måde at ændre og paramenterne disses indstillinger.
  • Viser gemte PEM alarmer/målinger, samt indholdet af PEM’ historik hukommelse.
  • Sikkerhedskopiering/rapportfunktion. Alle PEM... indstillinger og målte værdier gemmes i en HTML-fil på PC'en. Ved at oprette en sikkerhedskopi undgås fx datatab, eksempelvis hvor et uheld gør, at indstillingerne slette. Hertil kommer, at backup-filen kan importeres til et andet PEM... instrument af samme type. Dette kan være påkrævet, når en PEM... udskiftes, eller når flere PEM... instrumenter skal konfigureres til lignende opgaver, med samme datakonfiguration.

Ordreoplysninger

VARIANTER AF PA100

TypeArt No
PA100B95061050
Senest redigeret d.18 august 2021

Tilbehør

Senest redigeret d.18 august 2021

Yderligere information

Vægt4 kg
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.