SB146-34

Kontakt os for pris på tlf: 45 89 04 45

Relæerne i SB146-serien er fejlspændingsrelæer til overvågning på fx sekundærsiden af svejsetransformere, eller elektrodegryder. Fejlspændingsrelæet kan overvåge og håndtere op til i alt seks sekundære kredsløb, for fejlspænding.

Applikationer

  • Overvågning af svejseudstyr i henhold til din VDE 0545 (VDE 0545-1)

KATEGORIEN “MÅLE- OG OVERVÅGNINGSUDSTYR” OMFATTER

Et stort udvalg af forskellige elektriske måle og overvågningsrelæer er tilgængelige for overvågning af strøm, spænding og modstand.

Anvendelsesområderne for overvågningsrelæer er mangfoldige. De spænder lige fra til kontrol- og hjælpekredse i installationer på kraftværker og transformerstationer, til overvågning af robotstyring og svejseanlæg, styrekredse til kraner og maskinanlæg, men også til rullende materiel (fx togvogne og lokomotiver), såvel som til brug inde for infrastruktursystemer ifm.a. signal- og sikringsanlæg.

Udover beskyttelse mod overstrøm og overspænding, er der udstyr for overvågning af underspænding, frekvens, asymmetri, ubalance, fasefølge, fejlspænding og fasebrud, samt overvågning af sløjfemodstand (loopovervågning).

Til kategorien for måle og overvågningsrelæer findes endvidere udstyr til måling og overvågning af andre applikationsspecifikke løsninger, fx til detektering af ø-drift og ROCOF (df/dt beskyttelse) til brug for el producerende enheder på eksempelvis et kraftvarmeværk, PV-anlæg ligesom andre former for vedvarende energi, eksempelvis vindkraftanlæg.

Mange af disse net relæer produceres også med et udvidet temperaturområde - fx iht. industrispecifikke standarder - og er udført i kompakt design, og ofte efter landespecifikke standarder- og forskrifter.

fournais-bender

Downloads

Kategori Produkt Sprog Størrelse Download 
DatabladeSB146EN247 KB Download
ManualerSB146EN188 KB Download
Senest redigeret d.18 august 2021

Funktioner

  • Overvågning af fejlspænding på sekundærsiden af op til seks svejsetransformere
  • Alarm LED’er rangeret pr. målekanal, og PE/KE afbrydelse
  • Tilslutningsovervågning af måleledninger og jordforbindelse
  • Fejl hukommelse
  • Reset-knap
  • 1 fælles potentialfri skiftekontakt
  • 45 mm kabinet for DIN-skinne montage

Ordreoplysninger

VARIANTER AF SB146

TypeHjælpespænding UsArt. nr.
SB146-34AC 10… 65 V/DC 10… 90 VB93083017
SB146-35AC 65… 276 V/DC 90… 308 VB93083018
Senest redigeret d.18 august 2021

Tilbehør

Senest redigeret d.18 august 2021

Yderligere information

Vægt4 kg
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.