ES258

Kontakt os for pris på tlf: 45 89 04 45

LINETRAXX® ES258 er en supplerende energi backup til forsyning af det kombinerede under-/overspændingsrelæ type VMD258.

Det forsyner elektronikken af det tilsluttede VMD258 med den nødvendige energi der skal til, for at dække varigheden af den maksimale responstid, opstået efter afbrydelse af strømforsyningen.

Applikationer

  • Supplerende udstyr til underspændings-/overspændingrelæ VMD258

KATEGORIEN “MÅLE- OG OVERVÅGNINGSUDSTYR” OMFATTER

Et stort udvalg af forskellige elektriske måle og overvågningsrelæer er tilgængelige for overvågning af strøm, spænding og modstand.

Anvendelsesområderne for overvågningsrelæer er mangfoldige. De spænder lige fra til kontrol- og hjælpekredse i installationer på kraftværker og transformerstationer, til overvågning af robotstyring og svejseanlæg, styrekredse til kraner og maskinanlæg, men også til rullende materiel (fx togvogne og lokomotiver), såvel som til brug inde for infrastruktursystemer ifm.a. signal- og sikringsanlæg.

Udover beskyttelse mod overstrøm og overspænding, er der udstyr for overvågning af underspænding, frekvens, asymmetri, ubalance, fasefølge, fejlspænding og fasebrud, samt overvågning af sløjfemodstand (loopovervågning).

Til kategorien for måle og overvågningsrelæer findes endvidere udstyr til måling og overvågning af andre applikationsspecifikke løsninger, fx til detektering af ø-drift og ROCOF (df/dt beskyttelse) til brug for el producerende enheder på eksempelvis et kraftvarmeværk, PV-anlæg ligesom andre former for vedvarende energi, eksempelvis vindkraftanlæg.

Mange af disse net relæer produceres også med et udvidet temperaturområde - fx iht. industrispecifikke standarder - og er udført i kompakt design, og ofte efter landespecifikke standarder- og forskrifter.

fournais-bender

Downloads

Kategori Produkt Sprog Størrelse Download 
ManualerES258EN472 KB Download
Senest redigeret d.10 januar 2022

Funktioner

Ordreoplysninger

UDSTYRSVARIANTER AF LINETRAXX® ES258

TypeArt. nr.
ES258B93010068
Senest redigeret d.10 januar 2022

Tilbehør

Senest redigeret d.10 januar 2022

Yderligere information

Vægt4 kg
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.