Visualisering

En visualisering bruges til at vise grafisk struktur og tilstand af dit Bender system på en skærm, for eksempel i form af et kredsløbsdiagram eller en plan.
Dette giver dig et fremragende overblik over dit system, fejl kan lokaliseres og spores meget nemmere og hurtigere.

Ud over visningen af betjenings-og alarmmeddelelser og de aktuelt målte værdier kan historiske data også vises og analyseres.

Det er også muligt at skabe visualiseringer, der kan ses fra eksterne computere og drives.

Til  Bender gateway COM465IP Funktionsmodul D eller CP700, er det muligt at oprette en visualisering og at vise og betjene den i netværket ved hjælp af en browser og en personlig computer.

Tjek om dette opfylder dine krav. Den visualisering er let at konfigurere, men kan også udføres af Bender service.

Hvis du har yderligere krav, kan løsningen være en individuelt programmeret visualisering, som er i stand til at køre på en touch-panel PC eller en pc.

Hvad er alarmsystemer?
Alarmsystemer til alarmering, signalering af driftstilstand, oplysning, information og visualisering.

Alarmsystem til medicinsk område gruppe 2, alarmsystem til Medicinsk IT-system, alarmsystemer med visuelt display, udført med klar tekst og indikation for alarmering til sygeplejerske og læge på hospital / sygehus.

Bender udstyr er ensbetydende med innovative driftskoncepter til brug for en sikker forsyning.

Dette lige fra det helt simple alarmsystem med display, til alamsystemer med transparent laminerede antibakteriel latexfolie, såvel som alarmsystemer udført med fingertouchskærm.

Alle moduler og alarmsystemer kan give hørbare signaler og visuelle signaler. Som standard er alarmsystemerne udført med: En grøn signallampe til indikation af normal drift.

En gul signallampe som lyser, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

En hørbar alarm, som lyder, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

Med et Bender alarmsystem til OP og intensiv, opfyldes naturligvis standardens krav som siger, at: ”En letlæselig skriftlig forklaring bør være placeret i det medicinske område, og den bør omfatte: betydningen af hver type signal, alarm og hvilke procedurer, som skal følges i tilfælde af en første fejl”. Dette følger af standarden DS/HD 60364-7-710 pkt. 710.411.6.6.101 Note 1.

Udover tekstmeddelelse, kan et Bender alarmsystem til operationsstue yde anden information (fx via intercom) som kan integreres i en samlet løsning, og tilpasset sygehusets behov.

Eksempelvis kan et Taylor Made Bender alarmsystem levere det nødvendige brugerinterface / brugergrænseflade der er nødvendig for kontinuerlig drift og verifikation, og som derved levere forbindelsen mellem medicinsk personale og installeret teknologi.

Porteføljen indeholder løsninger, der er tilpasset behovene i specifikke sektorer, såsom hospitaler og medicinske områder.

Features

Applications

Accessories

Ordering information

Downloads

error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.