Serie FM-Paneler

I visse medicinske områder, er der ikke kun begrænsede muligheder for kirurgiske indgreb. For disse medicinsk gruppe 2-områder er kombinerede FM alarmsystemer og kontrolpaneler den rigtige løsning. De kombinerer fordelene ved tekstmeddelelser og membranoverflader. FM-paneler repræsenterer en særlig bekvem standardløsning, når alle meddelelser fra det medicinske IT-system også skal repræsentere fx meddelelser omkring sikkerhedsstrømkilder og nødforsyningssystemer.

Applikationer

 • Hospital, sygehus, akutmodtagelse, operationsstue (OP-stue)
 • Medicinske områder, medicinske gruppe 1-områder og gruppe 2-områder

KATEGORIEN "ALARMSYSTEMER" OMFATTER

Alarmsystemer til alarmering, signalering af driftstilstand, oplysning, information og visualisering.

Alarmsystem til medicinsk område gruppe 2, alarmsystem til Medicinsk IT-system, alarmsystemer med visuelt display, udført med klar tekst og indikation for alarmering til sygeplejerske og læge på hospital / sygehus.

Bender udstyr er ensbetydende med innovative driftskoncepter til brug for en sikker forsyning.

Dette lige fra det helt simple alarmsystem med display, til alamsystemer med transparent laminerede antibakteriel latexfolie, såvel som alarmsystemer udført med fingertouchskærm.

Alle moduler og alarmsystemer kan give hørbare signaler og visuelle signaler. Som standard er alarmsystemerne udført med: En grøn signallampe til indikation af normal drift.

En gul signallampe som lyser, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

En hørbar alarm, som lyder, når den minimumsværdi, der er indstillet for isolationsmodstanden, er nået.

Med et Bender alarmsystem til OP og intensiv, opfyldes naturligvis standardens krav som siger, at: ”En letlæselig skriftlig forklaring bør være placeret i det medicinske område, og den bør omfatte: betydningen af hver type signal, alarm og hvilke procedurer, som skal følges i tilfælde af en første fejl”. Dette følger af standarden DS/HD 60364-7-710 pkt. 710.411.6.6.101 Note 1.

Udover tekstmeddelelse, kan et Bender alarmsystem til operationsstue yde anden information (fx via intercom) som kan integreres i en samlet løsning, og tilpasset sygehusets behov.

Eksempelvis kan et Taylor Made Bender alarmsystem levere det nødvendige brugerinterface / brugergrænseflade der er nødvendig for kontinuerlig drift og verifikation, og som derved levere forbindelsen mellem medicinsk personale og installeret teknologi.

Porteføljen indeholder løsninger, der er tilpasset behovene i specifikke sektorer, såsom hospitaler og medicinske områder.

Downloads

Senest redigeret hos Fornais-Bender d.4 januar 2022

Funktioner

 • Visning af tekstbeskeder
 • Baggrundsbelyste trykknapper
 • Kapacitet til maks. 200 meddelelser
 • Historie hukommelse til 250 advarsel og fejlmeddelelser
 • Programmering via USB-interface
 • Let at rengøre forseglet membran overflade
 • Kapslingsklasse op til maks. IP54
 • Refleksionsfri og antibakteriel membranoverflade
 • Etikettering og farvelampekasketter ombyttelige på stedet
 • Gateway til integration i med overordnet alarmsystem for alle advarsels- og fejlmeldinger via OPC-server (option/ ekstra tilvalg)
 • Knapper til at vise signallampe test, clearing akustiske meddelelser, udlæsning af historie hukommelse
 • Integration af yderligere 3. parts udstyr bag membranoverfladen

Ordreoplysninger

Senest redigeret hos Fornais-Bender d.4 januar 2022

Tilbehør

Senest redigeret hos Fornais-Bender d.4 januar 2022
error: Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.